09 syyskuuta 2017

Retkipäiviä 30: Johtajatulilla ideoita ja innostusta nappaamassa

Johtajuusseminaari à la partio = n. 2 000 ihmistä Evolla metsässä telttamajoituksessa, seminaariohjelmaa taivaan (ja sadevaatteiden) alla, huippukattaus asiantuntijoita yritysmaailmasta ja ainakin sata työpajaa, joista valita mieleisensä. Bonuksena iltaohjelmat. Johtajatulet leimusivat 25.–27.8. ja Liperin Kokkoveikoista mukana olivat Hanna, Elina sekä Suski.

Johtajatulet oli vain aikuisille suunnattu partiotapahtuma, eikä tarvinnut edes olla partiolainen päästäkseen mukaan. Ensi kerralla siis markkinoimme paremmin myös huoltajille!

Lavalla nähtiin mm. Risto Siilasmaa, Bruce Oreck, Peter Vesterbacka ja Suvi Haimi.
Fläppitauluista ei päästä metsässäkään.

Mitä jäi mieleen?


"Mikä motivoi partionjohtajia? Moni kokee sisäisen motivaation ulkoisia palkkioita voimakkaampana: kun on itse saanut hyvän harrastuksen, haluaa antaa sen mahdollisuuden myös muille. Harrastuksesta pitää kuitenkin saada enemmän kuin itse sille antaa. Partiossa aikuisia palkitsevat yhteisöllisyys, hullut jutut, lupa olla oma itsensä, mahdollisuus vaikuttaa siihen mitä partiossa tehdään sekä halu parantaa maailmaa."

#syödäänyhdessä, koko leiri yhteisten pöytien ääressä!
“Mahdottomankin voi tehdä mahdolliseksi, kun vain uskoo itse omaan asiaansa. Osaammehan me kaikki suomalaiset kävellä veden päälläkin!” 

Suski poukkoili lauantain yöjuoksuissa metsädiscossa.
“Sopivan kokoinen haaste kasvattaa. Partion vahvuus on haasteiden antaminen.”

Kahvila on joka leirin <3
"Voisiko toiminnan läpinäkyvyyttä parantaa? Entäpä jos seuraava toimintasuunnitelma suunniteltaisiinkin yhdessä ihan koko lippukunnan kanssa? Idea jäi hautumaan..."

Partiospinneri!
"Mikä erottaa tavallisen partioleirin aikuisten partioleiristä? Tuhatkunta ihmistä pystyy muodostamaan megaison sisaruspiirin muutamassa minuutissa ilman sen suurempaa ohjausta, säntäilyä tai pulinaa ja pölinää :D"

Luonnon päivänä 26.8. Hanna nousi yhdessä auringon
kanssa ja osallistui leirin lipunnostoon.
Meidän muissa teltoissa herääminen jäi yrityksen tasolle...
“ Vaikka elämä heittelee ja vuodet vierivät, vanhojen partioystävien kanssa voi jatkaa juuri siitä, mihin on vuosia sitten jäänyt.” 

Mahtavaa oli, tullaan toistekin!



 Kirjasi muistiin Suski 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.