Johtis kokoontui nauttimaan alkukesän illasta Etuharjun kodalla turisten menneestä vuodesta ja suunnitellen tulevaa. Mukaamme saimme myös uusia kasvoja. Tervetuloa toimintaan!
Hemmottelimme itseämme valmistamalla Voikukkamarmeladia tikkupullan täytteeksi. Nam! Kannattaa kokeilla.
Tarvitset
- 2,5 dl voikukan kukintoja (vain keltaisia osia)
- 2,5 dl vettä
- 1 dl hyytelösokeria
Tee näin: Irroita voikukista vain keltaiset kukinnon osat ja keitä niitä 10 min, siivilöi ja lisää sitten nesteeseen hyytelösokeri. Sekoita kunnes sokeri liukenee ja hyytelö kirkastuu.
Resepti löytyi täältä.
Mukana meitä oli tällä kertaa johtiksen kesäillassa 10 herkuttelijaa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.